Overgang 2020

Datum: 
19/09/2020 (Hele dag)

Overgang 19/09

Het nieuwe scoutsjaar kan stilletjes aan van start gaan - en dit vieren we traditioneel met de overgang! Ook zullen de nieuwe leidingsploegen en groepsleiding voorgesteld worden (spannend!).

Planning:
13u30: begin inschrijvingen
14u45u: begin overgang 1 (Ingang opent om 14u30)
16u: begin overgang 2 (Ingang opent om 15u45)
20u: show + bekendmaking leidingsploegen

Door de huidige corona maatregelen zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden.
1. Je houdt je te allen tijde aan de aanwezige signalisatie. Een algemene mondmaskerplicht is tijdens de twee overgangsmomenten van kracht.

2. Wij gaan dit jaar met registratie werken voor de overgang en de show. Voor elk moment dient men zich apart te registreren via onderstaande registratieformulieren. Wanneer u zowel Overgang 1 als Overgang 2 wil zien, bent u verplicht het formulier 2 keer in te vullen. Let op! U moet geregistreerd zijn, anders mag u niet binnen. U mag met maximum 5 personen/bubbel naar de overgang komen. Dit is mét inbegrip van kinderen. Er moet maar 1 persoon per bubbel registreren mét al zijn gegevens. Voor de andere personen in de bubbel moet enkel een naam opgegeven worden.
- FORMULIER OVERGANG: https://forms.gle/oi6iGUYn3j8frimJA
- FORMULIER SHOW: https://forms.gle/VwmAowtFnBMos2Jc6

Dus heel concreet; U moet zich registreren als toeschouwer als u (en uw bubbel) wilt komen kijken naar de overgang. Twee maal registreren is verplicht als u naar beide overgangsmomenten komt kijken. De leden die effectief moeten overgaan moeten zich niet registreren voor het overgangsmoment waarin ze overgaan.
Voor de show moet iedereen die wilt komen kijken zich registreren. Dit betekent ook dat onze leden zich moeten registreren als ze willen komen kijken.

3. Wanneer u zowel bent geregistreerd voor Overgang 1 en Overgang 2, zal u na Overgang 1 naar buiten gaan en opnieuw langs de inkom moeten binnenkomen.

4. Tussen Overgang 2 en de Show is er niemand toegelaten. We raden jullie aan om dit moment te gebruiken om thuis te eten. Wij hebben deze tijd om logistieke redenen nodig.

5. Zij die een nieuw lid komen inschrijven, kunnen zich daar registreren en moeten dit dus niet op voorhand doen.

De overgang zal zoals altijd doorgaan op het Fort III, op de graspleinen naast de speeltuin.

De vriendenkring voorziet dit jaar enkel drinken tijdens de show! Dan hanteren we het concept van de horeca. Wanneer men zit, kan het mondmasker worden afgenomen en kan u iets drinken. Dit zal te verkrijgen zijn bij de vriendenkring.

Een stevige linker,
De (groeps)leiding

Link naar evenement: https://www.facebook.com/events/757516588156736