Nieuws

De welpen en kabouters van Scouts Borsbeek verkopen dit jaar weer postkaartjes om centjes te sparen voor hun kamp! Een pakketje bevat drie kaartjes en kost €5. Hieronder staan afbeeldingen van de designs.

De 'Jinosauriers' van onze scouts zijn er terug met alweer een spetter van formaat! EEN HAMBURGERSLAG met verschillende hamburgers en frietjes!

De vriendenkring presenteert: Dimanche Deluxe 2023!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse pitaslag van de jonggivers van scouts Borsbeek! Na een succesvolle editie vorig jaar, zijn we dit jaar verheugd jullie weer in onze lokalen te kunnen ontvangen.

Weet je nog vroeger? Toen alles beter was? Dat is vanaf nu verleden tijd want de Jins van scouts Borsbeek en Xaverius (aka Jinosauriërs) komen met een heuse Prehistory Party! Voor iedereen die zich graag terug jong wilt voelen!

Het is weer zover, zoals elk jaar verkopen we marsepein! Op zondag 13 november gaan wij met de scouts van deur tot deur.

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Beste ouders, leden, vrienden, (oud)leiding en sympathisanten,
PASTA LA VISTA, BABY!

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe scoutsjaar ingezet op de overgang. Hier gingen ook de inschrijvingen door van de nieuwe leden. Kon je er niet bij zijn of heb je toen de inschrijvingslink niet kunnen vullen?

Ben je een dessertjesmaker in hart en nieren of heb je komende week ergens nog een gaatje vrij om even in de keuken te staan? Dan hebben wij JOU nodig!

Pagina's

Abonneren op Nieuws