Nieuws

De vriendenkring van Scouts Borsbeek presenteert: HET BAL VAN DE 70

Het is weer zo ver, de jaarlijkse marsepeinverkoop komt er weer aan. Dit jaar gaan we op 12/11 tussen 13u en 16u van deur tot deur in Borsbeek om onze heerlijke marsepein te verkopen.

Het nieuwe scoutsjaar kan stilletjes aan van start gaan - en dit vieren we traditioneel met de overgang! Ook zullen de nieuwe leidingsploegen en groepsleiding voorgesteld worden.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze vriendenkring een BBQ om het scoutsjaar af te sluiten op 25 juni! Nadat de groep een hele dag op uitstap is geweest, verwelkomt de vriendenkring jullie graag voor een heerlijke BBQ.

De welpen en kabouters van Scouts Borsbeek verkopen dit jaar weer postkaartjes om centjes te sparen voor hun kamp! Een pakketje bevat drie kaartjes en kost €5. Hieronder staan afbeeldingen van de designs.

De 'Jinosauriers' van onze scouts zijn er terug met alweer een spetter van formaat! EEN HAMBURGERSLAG met verschillende hamburgers en frietjes!

De vriendenkring presenteert: Dimanche Deluxe 2023!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse pitaslag van de jonggivers van scouts Borsbeek! Na een succesvolle editie vorig jaar, zijn we dit jaar verheugd jullie weer in onze lokalen te kunnen ontvangen.

Weet je nog vroeger? Toen alles beter was? Dat is vanaf nu verleden tijd want de Jins van scouts Borsbeek en Xaverius (aka Jinosauriërs) komen met een heuse Prehistory Party! Voor iedereen die zich graag terug jong wilt voelen!

Het is weer zover, zoals elk jaar verkopen we marsepein! Op zondag 13 november gaan wij met de scouts van deur tot deur.

Pagina's

Abonneren op Nieuws