Dimanche Deluxe

Na ons geslaagd kaas- en wijnfestijn en de prettige winterwandeling zijn we helemaal klaar om de lente in te luiden. En dat doen we met onze alom geprezen ‘Dimanche Deluxe’. Aangezien zondag de brunchdag bij uitstek is, presenteren we op 31 maart 2019 een uitgebreid lunchontbijt met alles erop en eraan, en dit aan de democratische prijs van 12 euro! U komt toch ook?

Die dag vindt eveneens de heuse mama- en papavergadering plaats, waarna u vanaf 11u kan aanschuiven aan onze overheerlijke brunch in het lokaal. Voor de kinderen kunnen er koffiekoeken besteld worden (ook via het inschrijvingsformulier), die ze na de vergadering met de leiding kunnen opsmukkelen. Zo kunnen jullie extra lang genieten van de brunch. We hebben de volgende koffiekoeken in de aanbieding aan €1,25 per stuk: die met rozijnen, de vierkante met pudding en chocolade, een chocoladebroodje of eentje met ingebakken pudding. Drinken voor de kinderen is ter plaatse beschikbaar.

Nog even alles op een rijtje:
►WAT? Dimanche Deluxe a.k.a. de Beste Brunch van Borsbeek en omstreken
►WAAR? In de scoutslokalen
►WANNEER? Zondag 31 maart vanaf 11u
►KOSTPRIJS? €12. Je kan dit bedrag storten op onze rekening (BE80 7331 0630 7077) met vermelding van ‘Brunch – NAAM’, of cash betalen op de brunch zelf. Indien u betaald heeft voor woensdag 27 maart, krijgt u van ons een gratis glaasje cava aangeboden bij de brunch.
►HOE INSCHRIJVEN? Via de website (www.scoutsborsbeek.be) of via deze link (tot en met woensdag 27/03):
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiXyHrtKjM0i0OfXQb4dxmkdQed2Ozq0483o_4ksy80Tzq3A/viewform

Alvast bedankt voor jullie steun en hopelijk tot dan!
Happy brunching!