DIMANCHE DELUXE 24 APRIL 2022

Eindelijk kunnen we nog eens een activiteit vanuit de vriendenkring organiseren. En dat doen we met onze alom geprezen ‘Dimanche Deluxe’. Aangezien zondag de brunchdag bij uitstek is, presenteren we op 24 april 2022 een uitgebreid lunchontbijt met alles erop en eraan, en dit aan de democratische prijs van 15 euro! U komt toch ook?

Die dag vindt eveneens de heuse mama- en papavergadering plaats, waarna u vanaf 11u kan aanschuiven aan onze overheerlijke brunch in het lokaal. Voor de kinderen kunnen er koffiekoeken besteld worden (ook via het inschrijvingsformulier), die ze na de vergadering met de leiding kunnen opsmukkelen. Zo kunnen jullie extra lang genieten van de brunch. We hebben de volgende koffiekoeken in de aanbieding aan €1,50 per stuk: die met rozijnen, de vierkante met pudding en chocolade, een chocoladebroodje of eentje met ingebakken pudding. Drinken voor de kinderen is ter plaatse beschikbaar.

Nog even alles op een rijtje:

►WAT? Dimanche Deluxe a.k.a. de Beste Brunch van Borsbeek en omstreken

►WAAR? In de scoutslokalen

►WANNEER? Zondag 24 april vanaf 11u

►KOSTPRIJS? €15. Indien u betaald heeft voor woensdag 20 april, krijgt u van ons een gratis glaasje cava aangeboden bij de brunch.

►HOE INSCHRIJVEN? Via deze link (tot en met woensdag 20/04):

Alvast bedankt voor jullie steun en hopelijk tot dan!

Happy brunching!